Instituut Broers

Ter versterking van ons kleine, enthousiaste team zijn wij op korte termijn op zoek naar een medewerker secretariaat die Instituut Broers administratief en organisatorisch gaat ondersteunen. De functie betreft eveneens het onderhouden en managen van contacten; met de deelnemers, met onze medewerkers intern, met onze opdrachtgevers en met toeleveranciers. Onze nieuwe medewerker secretariaat wacht een zeer afwisselende baan. Het betreft een deeltijdfunctie van 2 dagen per week. Het salaris wordt nader met jou besproken.

Jouw profiel
Je dient wel over een aantal eigenschappen te beschikken:
– sterk communicatieve instelling;
– teamspeler mentaliteit;
– zorgvuldige werkhouding;
– daadkracht (proactief handelen);
– integriteit.

Het verzorgen van goed beroepsonderwijs is ons vak. Ook ons team ontwikkelt zich daarom voortdurend door, we zijn een lerende organisatie. Voor deze verrassende functie hoef je nog niet alles te weten en te kunnen. We zoeken wel iemand die de capaciteit en ambitie heeft om door te groeien tot een organisatorische professional.

Instituut Broers
Instituut Broers timmert hard aan de weg en verzorgt bedrijfsopleidingen voor diverse bedrijven en instellingen in het land. Instituut Broers en haar zusterorganisatie Builtly zijn initiatieven van BM6. BM6 staat voor een zestal opleidingsbedrijven uit het land die werk maken van een permanente fit tussen de vraag uit bedrijven/instellingen en een passend aanbod vanuit het beroepsonderwijs.

Geïnteresseerd?
Gebruik dan onderstaand sollicitatieformulier.

Zie titel boven de tekst
Geslacht *
Choose File

We kunnen je sollicitatie in behandeling nemen als je akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Bedankt voor je sollicitatie bij Instituut Broers.
Er ging iets fout. Probeer het later nog eens.