Instituut Broers
docent generieke vakken

Het team van Instituut Broers zoekt per september aanstaande een enthousiaste collega. Een docent generieke vakken die inzetbaar is voor de lessen:
1)   rekenen 2F en 3F gebaseerd op ‘de nieuwe visie op het rekenonderwijs’ en daarmee gepaard gaande rekenexamens ‘nieuwe stijl’;
2)   Nederlands 2F en 3F inclusief inplannen en afnemen van de Centrale examens;
3)   loopbaan & burgerschap voor het MBO onderwijs.

Instituut Broers verzorgt in company opleidingen waardoor de docent generieke vakken ingezet wordt op diverse leslocaties verspreid over het hele land. Je maakt deel uit van een klein en hecht team waarmee je continue overlegt en andere activiteiten onderneemt. We hebben een platte organisatie, onze bedrijfscultuur is die van een dynamische, snelgroeiende onderwijsinstelling, informeel en laagdrempelig van karakter.

Vooralsnog gaan we uit van een functieomvang van 24 uur per week, die in goed overleg en zo veel mogelijk in balans met jouw privé situatie, wordt ingepland. We bieden je een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Dit vragen we van je:
• een afgeronde lerarenopleiding;
• werkervaring;
• pedagogische en didactische vaardigheden;
• het zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
• een positieve, open en lerende instelling;
• een flexibele werkhouding;
• communicatieve vaardigheden.

Instituut Broers is een privaat erkende MBO instelling. Wij timmeren hard aan de weg en verzorgen bedrijfsopleidingen voor een diversiteit aan bedrijven en instellingen in het land. Instituut Broers en haar zusterorganisatie Builtly zijn initiatieven van BM6. BM6 staat voor een zestal opleidingsbedrijven uit het land die werk maken van een permanente fit tussen de vraag uit bedrijven/instellingen en een passend aanbod vanuit het beroepsonderwijs.

Naast het continueren van de bestaande opleidingen in de kinderopvang, een markt die de groeiende is, richten we ons met Builtly op nieuwe kansen en mogelijkheden van opleiden in de bouwsector, de gebouwde omgeving. Broers en Builtly maken over en weer gebruik van elkaars expertise en ontwikkelmogelijkheden.

Reageer snel. Gebruik onderstaand sollicitatieformulier.

René H.M. Mobers
directeur Instituut Broers

Voor meer informatie: r.mobers@bouwmensen-limburg.nl / 06 228 20 300

Zie titel boven de tekst
Geslacht *

We kunnen je sollicitatie in behandeling nemen als je akkoord gaat met onze privacyverklaring.