Instituut Broers

Ter versterking van ons kleine, enthousiaste team zijn wij op korte termijn (01-01-2022) op zoek naar een docent pedagogische vakken die ook VVE (voorschoolse en vroegschoolse educatie) gecertificeerd is (VierVVE) voor de regio Limburg die ons team gaat ondersteunen. Het gaat o.a. over de fysieke lessen maar ook over het onderhouden en managen van contacten zowel met de deelnemers, onze medewerkers intern als met onze opdrachtgevers en toeleveranciers en alles wat daaruit voortvloeit. Deze zeer afwisselende baan heeft een omvang van 14 uur per week. Het salaris wordt nader met je besproken.

Jouw profiel
Je dient wel over een aantal eigenschappen te beschikken:
– sterk communicatieve instelling;
– teamspeler mentaliteit;
– zorgvuldige werkhouding;
– daadkracht (proactief handelen);
– integriteit.

Het verzorgen van goed beroepsonderwijs is ons vak. Ook ons team ontwikkelt zich daarom voortdurend door, we zijn een lerende organisatie. Voor deze verrassende functie hoef je nog niet alles te weten en te kunnen. We zoeken wel iemand die de capaciteit en ambitie heeft om door te groeien tot een organisatorische professional.

Instituut Broers
Instituut Broers timmert hard aan de weg en verzorgt bedrijfsopleidingen voor diverse bedrijven en instellingen in het land. Instituut Broers en haar zusterorganisatie Builtly zijn initiatieven van BM6. BM6 staat voor een zestal opleidingsbedrijven uit het land die werk maken van een permanente fit tussen de vraag uit bedrijven/instellingen en een passend aanbod vanuit het beroepsonderwijs.

Geïnteresseerd?
Gebruik dan onderstaand sollicitatieformulier.

Zie titel boven de tekst
Geslacht *

We kunnen je sollicitatie in behandeling nemen als je akkoord gaat met onze privacyverklaring.